Une en iso 6887 4 2017 13 9 2017

Nalezeno 4 produkty

UNE-EN ISO 6887-4:2017 13.9.2017

Platná norma UNE-EN ISO 6887-4:2017 MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN - PREPARATION OF TEST SAMPLES, INITIAL SUSPENSION AND DECIMAL DILUTIONS FOR MICROBIOLOGICAL EXAMINATION - PART 4: SPECIFIC RULES FOR THE PREPARATION OF MISCELLANEOUS PRODUCTS (ISO 6887-4:2017)(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobnýc...

Více informací
Dostupnost: skladem

UNE-EN ISO 6887-1:2017 13.9.2017

Platná norma UNE-EN ISO 6887-1:2017 MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN - PREPARATION OF TEST SAMPLES, INITIAL SUSPENSION AND DECIMAL DILUTIONS FOR MICROBIOLOGICAL EXAMINATION - PART 1: GENERAL RULES FOR THE PREPARATION OF THE INITIAL SUSPENSION AND DECIMAL DILUTIONS (ISO 6887-1:2017)(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

UNE-EN ISO 6887-2:2017 13.9.2017

Platná norma UNE-EN ISO 6887-2:2017 MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN - PREPARATION OF TEST SAMPLES, INITIAL SUSPENSION AND DECIMAL DILUTIONS FOR MICROBIOLOGICAL EXAMINATION - PART 2: SPECIFIC RULES FOR THE PREPARATION OF MEAT AND MEAT PRODUCTS (ISO 6887-2:2017)(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředěn...

Více informací
Dostupnost: skladem

UNE-EN ISO 6887-3:2017 13.9.2017

Platná norma UNE-EN ISO 6887-3:2017 MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN - PREPARATION OF TEST SAMPLES, INITIAL SUSPENSION AND DECIMAL DILUTIONS FOR MICROBIOLOGICAL EXAMINATION - PART 3: SPECIFIC RULES FOR THE PREPARATION OF FISH AND FISHERY PRODUCTS (ISO 6887-3:2017)(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásob...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK