Toping monin caramel sauce 500 ml
Toping Monin Caramel Sauce, 500 ml
Karamel je jednoduše karamelizovaný cukr tradičně získávaný tavením cukru v nádobě s vodou. Právě zahřívání a tání krystalů cukru dává karamelu jeho charakteristickou barvu a výraznou chuť.
Více informacíToping Salted Caramel, 500 ml
Monin Salted Caramel Sauce nabízí příjemnou alternativu ke klasickému karamelu. Jemná sůl v kombinaci se sladkým karamelem zajistí obzvláště vyvážený chuťový zážitek.
Více informacíToping Monin White Chocolate Sauce, 500 ml
Na rozdíl od „čokolády“ (mléčné či hořké) tato hutná, máselná chuť bílé čokolády nepochází přímo z kakaových bobů, nýbrž z kakaového másla. Sladká, jemná chuť bílé čokolády výborně doplňuje a obohacuje další příchutě.
Více informacíToping Monin Dark Chocolate Sauce, 500 ml
Původ čokolády nás zavede nejméně o 4000 let zpět. Starověká populace střední Ameriky objevila a uctívala kakaové boby. Používala je k výrobě horkého, pěnivého, hořkého nápoje, kterému říkala „čokoláda.“ Po představení čokolády Evropě Kryštofem Kolumbem se stal tento nápoj skutečným bestsellerem.
Více informací