Redakce casopisu apetit kolace
Pro vyhledávací frázi Redakce casopisu apetit kolace jsme na našem vyhledávači našli 93 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Redakce casopisu apetit kolace trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Koláče - redakce časopisu Apetit
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořecho...
Více informacíKoláče (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů</p> <p> První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý!</p> <p> Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vy...
Více informacíKoláče (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si p...
Více informacíBrambory - redakce časopisu Apetit
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit **Brambory,** vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo tře...
Více informacíDrůbež - redakce časopisu Apetit
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit** Drůbež **právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuc...
Více informacíGrilování - redakce časopisu Apetit
**Grilování **je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy** Kateřina Švejdová **je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce a...
Více informacíParty - redakce časopisu Apetit
Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, **Party**, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty....
Více informacíMamma mia! - redakce časopisu Apetit
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chu...
Více informacíKoláče (978-80-904675-0-7)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktork...
Více informacíApetit Drůbež - redakce časopisu Apetit - 22x25
Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol: Polévky Pro každý den Kuře v hlavní roli Kachna, krůta a spol. S vůní dálek Chuťovky a saláty Nádivky Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý ...
Více informacíDorty a dezerty - redakce časopisu Apetit
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, praco...
Více informacíČokoláda (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: 24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na sla...
Více informacíDrůbež (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit<strong> Drůbež </strong>právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky...
Více informacíRychlé večeře (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek...
Více informacíVegetariánská kuchařka (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií - spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření...
Více informacíBrambory (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert...
Více informacíLuštěniny (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská ...
Více informacíDrůbež (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty ...
Více informacíZavařování (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 1...
Více informacíLehká kuchařka (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin...
Více informacíParty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých recep...
Více informacíParty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, <strong>Party</strong>, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění.</p> <p> K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, ří...
Více informacíBleskové dezerty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů čas? Nebo jednoduše nechcete v kuchyni trávit dlouhé hodiny? Připravili jsme pro vás kuchařku obsahující více než 100 bleskov&...
Více informacíRýže (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkou...
Více informacíJahody (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka vás snadno přesvědčí, že jejich potenciál je tém...
Více informacíTěstoviny (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kucha...
Více informacíSaláty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami. Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdrav&eacu...
Více informacíSlané pečení (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí peká...
Více informacíMleté maso (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů,...
Více informacíSýry (edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množst...
Více informacíPolévky (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídeln&i...
Více informacíKoření (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sla...
Více informacíThe Best of Apetit - redakce časopisu Apetit
Anotace: Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabíz&...
Více informacíBylinky (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari... Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušený...
Více informacíBez masa (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Ape...
Více informacíBrambory (Edice Apetit), 1. vydání - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit <strong>Brambory,</strong> vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.</p> <p> Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové po...
Více informacíGrilování (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová
Anotace: Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejd...
Více informacíKuchařka pro děti (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána.Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130 nov...
Více informacíMrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jí...
Více informacíKuchařka pro singles (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu j&iac...
Více informacíKnedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce. Vybrali jsme do ní přes 140 receptů, které jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete tady naše nejoblíbeněj&sc...
Více informacíBezlepková kuchařka (Apetit lepší jídlo) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Nová kuchařka z edice Apetit vychází už 24. 2. a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte, co vařit? Sestavili jsme pr...
Více informacíRyby a plody moře (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vybe...
Více informacíDorty a dezerty (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná náv&s...
Více informacíDorty a dezerty (Edice Apetit), 1. vydání - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ...
Více informacíMůj zápisník receptů (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete - u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbeně...
Více informacíApetit Veggie - Zelenina v hlavní roli - redakce časopisu Apetit
Anotace: Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky. Zelenina v hlavní roli. 48 zdravých a svěžích receptů.
Více informacíThe Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko - redakce časopisu Apetit
Anotace: Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republ...
Více informacíApetit food bloggers. To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví.
Více informacíThe Best of Apetit II. - 150 sladkých receptů
Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit.
Více informacíJahody (Edice Apetit)
<p>Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka...
Více informacíThe best of Apetit II. - 150 sladkých receptů
<p></p><p> Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou, tentokrát sladkou, kuchařku! Jak název napovídá, nová kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na dezerty, které jsme v redakci časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.</p> <p> Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recept...
Více informacíApetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
<p>TO NEJLEPŠÍ OD ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH FOOD BLOGERŮJídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, ...
Více informacíJablka a hrušky - 100 receptů z nejoblíbenějšího ovoce (Edice Apetit)
<p> Známé pořekadlo praví, že jablka se nemají míchat s hruškami. Časopis Apetit ale přesně to udělal a vyšla z toho nápaditá kuchařka Jablka a hrušky, která je plná sladkých i slaných receptů z nejoblíbenějšího ovoce. ***** V knize najdete více než 100 receptů na oblíbené koláče, štrúdly a teplá sladká jídla, ale i mnoho nové inspirace včetně té slané. Hrušky a ja...
Více informacíParty (978-80-904675-9-0)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, Party, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopenc...
Více informacíTo nejlepší od českých a slovenských food blogerů
Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí... Na 148 stranách nabízí ...
Více informacíTo nejlepší od českých a slovenských food blogerů (978-80-87575-60-4)
Kniha - 148 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o...
Více informacíDrůbež (978-80-87575-04-8)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale dík...
Více informacíBrambory (978-80-904675-8-3)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramboro...
Více informacíGrilování (978-80-87575-05-5)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na grilZe 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového."Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edi...
Více informacíPodobné fráze: redakce casopisu apetit kolace | kolace redakce casopisu apetit | nejlevnejsi redakce casopisu apetit kolace | party redakce casopisu apetit | redakce casopisu apetit syry | vanoce redakce casopisu apetit | drubez redakce casopisu apetit | redakce casopisu apetit party | redakce casopisu apetit ryze | syry edice apetit redakce casopisu apetit | dorty edice apetit redakce casopisu apetit | party edice apetit apetit redakce casopisu | party edice apetit redakce casopisu apetit | ryby edice apetit redakce casopisu apetit | ryze edice apetit redakce casopisu apetit | brambory redakce casopisu apetit | redakce casopisu apetit dorty a dezerty | redakce casopisu apetit testoviny | dorty a dezerty apetit redakce casopisu | ryby a plody more redakce casopisu apetit | dorty a dezerty redakce casopisu apetit | mamma mia redakce casopisu apetit | ryby a plody more apetit redakce casopisu | grilovani redakce casopisu apetit | zavarovani redakce casopisu apetit | snidane a svaciny redakce casopisu apetit | apetit kolace | kolace edice apetit | apetit brambory redakce apetit 22x25 | kolace edice apetit neuveden | kolace edice apetit broz | kolace kucharka z edice apetit 1 | apetit kolace neuveden 22x25