Profikoreni kmin drceny 50g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni kmin drceny 50g jsme na našem vyhledávači našli 70 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni kmin drceny 50g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Kmín drcený (50g)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (50g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (100g)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (200g)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (500g)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (1 Kg)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (5 Kg)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Kmín drcený (25 Kg)
Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn drcený (50g)
Rozmarýn drcený Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: drcené zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (100g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (200g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (500g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Kmín mletý (50g)
Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi...
Více informacíProfikoření - Kmín celý (50g)
Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený drcený (50g)
Pepř zelený drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř černý drcený (50g)
Pepř černý drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (1 Kg)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (5 Kg)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Římský kmín mletý (50g)
Cumin - Římský kmín mletý Použitá část rostliny: mleté semeno Vzhled a barva: sypká směs, barva světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověk...
Více informacíProfikoření - Ajwain - koptský kmín (50g)
Ajwain nebo také ajowan, adžan, adžvan, adžvain je jednoletá rostlina známá jako koptský kmín nebo drsnoplodík moravčinovitý (Trachyspermum ammi) Původ: východní Středomoří, odkud se přes Blízký východ rozšířil až do Indie. Listy i plody se používají v gastronomii. Plody adžvanu bývají často zaměňovány s plody libečku. Vzhled a barva: plody jsou oválné, světle hnědé a při...
Více informacíProfikoření - Římský kmín celý (50g)
Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...
Více informacíProfikoření - Česnek drcený sušený 3x3 (50g)
Česnek mincovaný Velikost: 3-6 mm Alergen: SO2 Vzhled a barva: sušené kousky česneku, světle žluté barvy Vůně a chuť: aromatická, typická česneková Použití v kuchyni: Je základní přísadou tisíce jídel. Se zázvorem a cibulí tvoří trojici chutí známou v orientální a asijské kuchyni. Ochucuje se jím máslo, zálivky a omáčky k těstovinám, rybám, drůbeži, masu, zvěřině a zeleni...
Více informacíProfikoření - Černucha setá, kmín černý extra (50g)
Černucha setá, kmín černý Krátký popis: Semena černuchy používané jako koření jsou populární i v tradičních medicínách jako Ájurvéda. Alternativní názvy: Egyptský černý kmín, Černucha, Kmín černý, kalonji Latinský název: Nigella sativa Popis: jednoletá léčivá bylina a čeledi pryskyřníkovité Výskyt: černucha pochází z jihozápadní Asie, odkud se rozšířila na Balkán, do Tur...
Více informacíValdemar Grešík Koření Kmín drcený 50g
Složení: čistý drcený kmín Hlavní a jedinou složkou našeho kmínu je čistý drcený kmín nejvyšší kvality. Toto koření je pečlivě zpracováno, aby si zachovalo svou charakteristickou chuť a aroma, což z něj činí ideální volbu pro přípravu široké škály pokrmů. Ideální pro pečená a grilovaná masa a ryby
Více informacíProfikoření - Krkovička (50g)
Krkovička - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs hnědo červené barvy Složení: sůl (max.30%), paprika, pepř, oregano, cibule, kmín, cukr, česnek Alergen: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuchyni: vhodné pro grilovanou nebo jinak upravovanou krkovičku, ale i na rožnění vepřového a hovězího masa Pro shlédnutí kompletního sortimetu - kli...
Více informacíProfikoření - Čarodějka (50g)
Čarodějka - kouzelná kořenící směs s vůní skořice Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: sůl (max. 22,5%), koriandr, česnek, lněné a sezamové semínko, paprika sladká, skořice, kurkuma, badyán, římský kmín, chilli, pepř, zázvor, nové koření, pískavice, kardamon, zvýrazňovač chuti E 621. Použití v kuchyni: Na rožněné všech druhů mas, do omáček, gulášů, poma...
Více informacíProfikoření - Tandoori masala (50g)
Tandoori masala - indická směs koření Vzhled a barva: sypká směs červenohnědé barvy Složení: sůl (max.40%), glutaman sodný, koriandr, česnek, zázvor, chilli, římský kmín Použití v kuchyni: marinování kuřecího, vepřového, jehněčího masa, zeleninové pokrmy, do bílého jogurtu jako marináda na kuře Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Garam masala (50g)
Garam masala Popis: pikantní směs koření indické kuchyně Vzhled a barva: sypká žluto-zelená směs koření Složení: koriandr, chili mleté, kmín římský, černý pepř, skořice, bobkový list, muškátový ořech, hřebíček Použití v kuchyni: zelenina, ryby, rýže, drůběž, pokrmy připravované na jehle, dochucení jogurtu Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Kebab (50g)
Kebab Popis: směs koření turecké a arabské kuchyně Vzhled a barva: sypká oranžovohnědá směs koření Složení: sůl 47%, paprika sladká, česnek, cibule, glukóza, glutaman sodný E621, oregano, koriandr, rozmarýn, chilli, pepř černý, kmín, muškátový ořech, řepkový olej, barvivo paprikový extrakt Použití v kuchyni: pro grilovaná nebo na rožni pečená jídla, jehněčí, hovězí, kuřec...
Více informacíProfikoření - Arabica gril (50g)
Arabica gril - kořenící směs kávové chuti a vůně Vzhled a barva: sypká směs hnědé barvy Složení: mletá káva (31%), jedlá sůl (max.15%), římský kmín, kvasnicový hydrolyzát, chilli, cibule Použití v kuchyni: Na grilovaná masa, marinování Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Koriandr list (50g)
Koriandr list drcený Popis: Koriandr je jedním z nejstarších koření, zmínky o něm jsou i ve Starém zákoně. Jedná se o jednoletou bylinu nepostradatelnou v jihoamerické, thajské a mexické kuchyni. Použitá část rostliny: sušené listy Zdravotní účinky: pomáhá při zažívacích obtížích proti nadýmání křeče břicha posílení nervů kašli posílení slinivky břišní Použití: grilo...
Více informacíProfikoření - Pepř citronový (50g)
Citrónový pepř Vzhled a barva: žlutá směs koření Vůně a chuť: příjemně svěží vůně, výrazně peprně kyselá chuť Složení: pepř černý drcený, kurkuma, cibule, kyselina citronová, citronová kůra, 35% soli, cukr Použití v kuchyni: na přípravu všech druhů steaků, pečených mas, do gulášů, salátů, do zapečených těstovin, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k přípravě s...
Více informacíProfikoření - Libeček (50g)
Libeček Použitá část rostliny: sušené listy Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu. Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. ...
Více informacíProfikoření - Barbecue (50g)
Barbecue Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: chilli, pepř bylinný (hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, chilli, kmin), paprika sladká, muškátový ořech, kmín, cibule, česnek, nové koření, koriandr, hořčice, hřebíček, petrželka Použití v kuchyni: pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády Recept: Vepřová ko...
Více informacíProfikoření - Kari Madras (50g)
Kari Madras Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: koriandr, sůl, římský kmín, česnek, pískavice, kurkuma, sladká paprika, chilli, skořice, hořčice černá, ...
Více informacíProfikoření - Zlaté kuře (50g)
Zlaté kuře Vzhled a barva: světle hnědá sypká směs Složení: sladká a pálivá paprika, sušená cibule, sušený česnek, pepř, kari, rozmarýn, kmín, kuchyňská sůl (max. 60%), cukr, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: Ke grilování a pečení kuřat, do marinády. Náš tip: Z koření Zlaté kuře si můžete vyrobit skvělou marinádu na pečení kuřete! Recept: Marinované pečené kuře Česne...
Více informacíProfikoření - Ďábelská směs (50g)
Ďábelská směs Vzhled a barva: sypká směs hnědočervené barvy Složení: jedlá sůl (max. 40%),paprika sladká, koriandr, chilli, římský kmín, česnek, oregano, zvýrazňovač chuti (glutaman sodný E621) Použití v kuchyni: Na přípravu všech druhů masa, zeleniny a omáček. Na grilování, marinování. Náš tip: Ďábelská směs je vhodná ke grilování jakéhokoliv masa, nejlepší je kombinace ...
Více informacíProfikoření - Dunajská klobása (50g)
Dunajská klobása - směs koření Složení: koření (paprika sladká, paprika pálivá), stabilizátor E 450, maltodextrin, extrakty koření (paprika, kmín, česnek), sůljedlá (max. 3 %), antioxidant E 300, regulátor kyselosti E 575, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635 Dávkování: na 1 kg díla 20g směsi a 24-26 g dusitanové solící směsi Použití: kombi směs koření pro masné vý...
Více informacíProfikoření - Ostravská klobása (50g)
Ostravská klobása - směs koření Tato kořenící směs s chutí česneku a kmínu se skvěle hodí k dochucení domácích klobásek. Složení: stabilizátor E 451, glukózový sirup, škrob, dextróza, antioxidant E 316, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635,koření (kmín), extrakty koření Dávkování: na 1 kg díla 8,5g kořenící směsi Použití: kořenící směs pro výrobu domácích klobás a ...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn mletý (50g)
Rozmarýn mletý Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: namleté zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (50g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Kari indické (50g)
Kari Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutozelené barvy Složení: koriandr, sůl, kurkuma, římský kmín, zázvor, hřebíček, fenykl, bobkový list, pískavice, česnek, skořice, pepř černý, sušené mango, kukuřice Použití v kuchyni: Do rýžových pokrmů, masových jídel, polévek, omáček, smažené zeleniny. Nejčastěji se používá v Asijské kuchyni. Historie a současnost: Kari je o...
Více informacíProfikoření - Pepř bylinný (50g)
Pepř bylinný Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy Složení: hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, kmín, tymián, kurkuma, paprika pálivá Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky! Recept: Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem 500g kuřecího masa, 2 cibule, kysa...
Více informacíProfikoření - Pískavice celá (50g)
Pískavice celá Použitá část rostliny: semena pískavice Vzhled a barva: sypká tvrdá, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů. Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle. Zdravotní účinky: Povzbuzuje trá...
Více informacíProfikoření - Houbové koření (50g)
Houbové koření Vzhled a barva: sypká směs zelenohnědé barvy Složení: jedlá sůl (max. 28%), sušená zelenina (pastiňák, cibule, mrkev), směs koření (pepř, kmín, koriandr), barvivo kuler, houbové aroma, zvýrazňovač chuti (E631), sušené hřiby a žampiony, dextroza. Použití v kuchyni: Do zeleninových a houbových jídel, do omelet, květákové, bramborové a zeleninové polévky, na p...
Více informacíProfikoření - Kari thajské (50g)
Kari - thajský typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: paprika sladká, kurkuma, koriandr mletý, chilli mleté, česnek mletý, směs přírodního koření (hořč...
Více informacíProfikoření - Adžika (50g)
Adžika Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy Složení: sůl (max. 24,9%), směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bobkový list, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta). Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečen...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (50g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Argentina (50g)
Argentina Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián). Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického pův...
Více informacíProfikoření - Taco de Tortilla (50g)
Taco de Tortilla Složení: sůl, kukuřice, paprika sladká, římský kmín, paprika pálivá, česnek, oregano, cibule, chilli, paprika, přírodní barvivo Vzhled: jemná směs koření červeno-hnědé barvy Použití v kuchyni: mexická kuchyně, tacos, picadillo, tostadas, dipy, omáčky, maso, saláty, polévky, zálivky Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Koření na žebírka (50g)
Koření na pečená žebírka Vzhled a barva: jemná sypká směs hnědé barvy s rozmarýnem Složení: sůl 39%, česnek granulovaný, sladká paprika, koriandr, kmín, pálivá paprika, saturejka, majoránka, rozmarýn, hořčice, pepř cayennský, řepkový olej Použití v kuchyni: k přípravě různých druhů mas, hlavně žebírka, vepřové maso Pro zhlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Jägermett dekorační koření (50g)
Jägermett dekorační koření Vzhled a barva: hrubá dekorativní směs, žlutozelenooranžové barvy Složení: Červená a zelená granulovaná paprika, mincovaná cibule, drcený pepř, hořčičné semínko Alergen: obsahuje hořičici Dávkování: 10-12g / 1 kg Použití v kuchyni: sekaná, rolované pečeně, steaky, různé nádivky, plněný bůček Náš tip: Vyzkoušejte koření Jägermett na dobrý šťavnat...
Více informacíProfikoření - Pastinák sušený mletý (50g)
Pastinák sušený mletý Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: drcený kořen, krémové barvy Alergen: oxid siřičitý. Může obsahovat stopové množství hořčice, soji, celeru, mléka, vajec a lepku. Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré. Historie a souča...
Více informacíProfikoření - Country - směs koření (50g)
Country – směs koření Vzhled a barva: červená směs s kousky koření Složení: sůl (30%), paprika, česnek, hořčice, římský kmín, glutaman sodný E621 Alergen: obsahuje hořčici Použití v kuchyni: grilování a rožnění masa, steaků a klobás, příprava marinád Náš tip: Ideální na zahradní grilovačku! Recept: Zapečené brambory s cuketou a paprikami 5 brambor, 1 cuketa, 2 žluté papri...
Více informacíProfikoření - Gulášové koření speciál (50g)
Gulášové koření special Vzhled a barva: sypká směs tmavě červené až do hněda barvy Složení: sůl (max.48%), zvýrazňovač chuti (glutaman sodný), kmín, česnek, paprika. Použití v kuchyni: Směs je vhodná k dochucování bramborových, vepřových i hovězích gulášů, polévek, k dochucení slepice či králíka na paprice. Náš tip: Vyzkoušejte gulášové koření k přípravě skvělého guláše a...
Více informacíProfikoření - Grilovací koření speciál (50g)
Grilovací koření speciál Vzhled a barva: sypká směs červenohnědé barvy Složení: sůl (max. 11%), směs přírodního koření (paprika sladká, rozmarýn, kari, česnek, cibule, kmín, chilli), zvýrazňovač chuti E621. Použití v kuchyni: pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády Náš tip: Překvapte své známé na grilovačce třeba výborným gri...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (50g)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Bobkový list mletý (50g)
Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z ke...
Více informacíProfikoření - Česnek plátky sušený (50g)
Česnek plátky Vzhled a barva: sušené plátky česneku, krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Je základní přísadou tisíce jídel. Se zázvorem a cibulí tvoří trojici chutí známou v orientální a asijské kuchyni. Ochucuje se jím máslo, zálivky a omáčky k těstovinám, rybám, drůbeži, masu, zvěřině a zelenině. K úpravě skopového masa, uzenin, karbaná...
Více informacíPodobné fráze: kmin drceny 500 g | kmin drceny 100 g | kmin drceny 100g 100g | kmin drceny 500 gramu | gresik kmin drceny 50 g | kmin drceny dvoulety | grizly kmin drceny 50 g | kmin drceny 250 gramu | koreni kmin drceny 70g | kmin rimsky drceny 5kg | kmin drceny 450g vitana | kmin drceny wiberg 650 g | kmin drceny 40 g ramram | valdemar gresik kmin drceny 50 g | kmin drceny gresik valdemar | kulinar kmin drceny sacek 50 g | koreni kmin drceny 0 5 kg drana | kmin drceny coronet 800 g | kmin mlety 50g | kmin cely 50g | pepr zeleny drceny 50g | rozmaryn drceny 50g | profikoreni rozmaryn drceny 1kg | profikoreni rozmaryn drceny 1 kg | kmin cerny cernucha 50g | rimsky kmin mlety 50g | gresik kmin cely 50g | jp koreni kmin cely 50g | jp koreni kmin mlety 50g | cesky kulinar kmin drceny dvoulety | petr stupka koreni kmin drceny 70g | kmin drceny 50 g gresik dobre koreni | profikoreni kmin cely 100g | profikoreni kmin mlety 100g | profikoreni kmin cely 1 kg