Profikoreni kmin cely 50g

Pro vyhledávací frázi Profikoreni kmin cely 50g jsme na našem vyhledávači našli 125 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni kmin cely 50g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 125 produktů

Profikoření - Kmín celý (50g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (50g)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín celý (100g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín celý (200g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín celý (500g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín mletý (50g)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín drcený (50g)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín celý (1 Kg)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín celý (5 Kg)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kmín celý (25 Kg)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (100g)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (500g)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (200g)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín mletý (50g)

Cumin - Římský kmín mletý Použitá část rostliny: mleté semeno Vzhled a barva: sypká směs, barva světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Ajwain - koptský kmín (50g)

Ajwain nebo také ajowan, adžan, adžvan, adžvain je jednoletá rostlina známá jako koptský kmín nebo drsnoplodík moravčinovitý (Trachyspermum ammi) Původ: východní Středomoří, odkud se přes Blízký východ rozšířil až do Indie. Listy i plody se používají v gastronomii. Plody adžvanu bývají často zaměňovány s plody libečku. Vzhled a barva: plody jsou oválné, světle hnědé a při...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Koriandr mletý (50g)

Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (5 Kg)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (25 Kg)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (1 Kg)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Badyán celý (50g)

Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Rozmarýn celý (50g)

Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Šafrán celý (50g)

Šafrán celý - Směs SARGOL a NEGIN Použitá část rostliny: sušené blizny Vzhled a barva: křehké, různě zprohýbané blizny tmavěčervené barvy Chuť a vůně: silně aromatická vůně, chuť kořenná, hořká Použití v kuchyni: šafrán je využíván k barvení rýže, do másla, ryb, omáček a polévek, můžete také použít přímo do jídla. Nejlepší způsob použití je nadrcení v hmoždíři a následné...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Fenykl celý (50g)

Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Anýz celý (50g)

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kardamom celý (50g)

Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Jalovec celý (50g)

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: J...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Hřebíček celý (50g)

Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Černucha setá, kmín černý extra (50g)

Černucha setá, kmín černý Krátký popis: Semena černuchy používané jako koření jsou populární i v tradičních medicínách jako Ájurvéda. Alternativní názvy: Egyptský černý kmín, Černucha, Kmín černý, kalonji Latinský název: Nigella sativa Popis: jednoletá léčivá bylina a čeledi pryskyřníkovité Výskyt: černucha pochází z jihozápadní Asie, odkud se rozšířila na Balkán, do Tur...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř bílý celý (50g)

Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř zelený celý (50g)

Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Zázvor sušený celý (50g)

Zázvor sušený celý Použitá část rostliny: oddenek Vzhled a barva: kousky nepravidelného tvaru a velikosti, žlutá až žlutohnědá barva Vůně a chuť: aromatická, slabě nasládlá vůně, palčivá, ostrá, kořenná chuť Objem: cca 350g zázvoru celého odpovídá objemu v nádobě 1 L Použití v kuchyni: Do pečiva, k masu, do omáček, ke guláši, do piva a limonád. Historie a současnost: Záz...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kardamom černý celý (50g)

Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Jalovec červený celý (50g)

Jalovec červenoplodý celý Jalovec jako jediný jehličnan poskytuje koření, a to plody zvané jalovčinky. Tento druh jalovce je blízce příbuzný s jalovcem obecným rostoucím v Česku. Jalovec červenoplodý jehož původ je v Řecku, vyrůstá především v oblastech se středomořským klimatem. Typickou lokalitou je Portugalsko, Španělsko, Balkán a také Maroko. Latinský název: Juniperus...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř červený celý (50g)

Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Muškátový květ celý (50g)

Muškátový květ celý Použitá část rostliny: sušený míšek ze semene muškátovníku vonného Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene je muškátový květ. Vzhled a barva: zlatavě žlutý až hnědý Vůně a chuť: sladce koř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Bobkový list celý (50g)

Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Muškátový ořech celý (50g)

Muškátový ořech celý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: vysuše...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř černý celý (50g)

Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kardamom celý II. jakost (50g)

Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř Kampotský bílý celý (50g)

Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř Kampotský černý celý (50g)

Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Heřmánek pravý květ celý (50g)

Heřmánek květ Popis: jednoletá léčivá bylina rozšířená v Evropě, Asii, Severní Americe a Austrálii Použitá část rostliny: sušený květ Užívá se při: nadýmání kašli, nachlazení nespavosti bolestivé menstruaci křečích trávícího traktu zánětu močových cest kožních vyrážkách spáleninách vymývání očí při očních zánětech snižuje bolest brání tvoření jizev stavech nervozity a n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Rakytník řešetlákový plod celý (50g)

Rakytník řešetlákovitý - Hippophae rham. fructus Charakteristika: je rostlina, opadavá dřevina tvořící keře nebo malé stromy s nažloutlými květy a oranžovými plody. Chuť: od kyselé přes hořkou až nasládlou Má 10x více vitamínu C než pomeranč a mnoho dalších léčivých látek. Účinky: zlepšení imunitního sytému zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu má blahodárný vli...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grešík Kmín celý 50g

Kmín celý 50g.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Profikoření - Koriandr celý (100g)

Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Koriandr celý (200g)

Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Koriandr celý (500g)

Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Badyán celý (100g)

Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Badyán celý (200g)

Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Badyán celý (500g)

Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Rozmarýn celý (100g)

Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Rozmarýn celý (200g)

Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Rozmarýn celý (500g)

Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Krkovička (50g)

Krkovička - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs hnědo červené barvy Složení: sůl (max.30%), paprika, pepř, oregano, cibule, kmín, cukr, česnek Alergen: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuchyni: vhodné pro grilovanou nebo jinak upravovanou krkovičku, ale i na rožnění vepřového a hovězího masa Pro shlédnutí kompletního sortimetu - kli...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Čarodějka (50g)

Čarodějka - kouzelná kořenící směs s vůní skořice Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: sůl (max. 22,5%), koriandr, česnek, lněné a sezamové semínko, paprika sladká, skořice, kurkuma, badyán, římský kmín, chilli, pepř, zázvor, nové koření, pískavice, kardamon, zvýrazňovač chuti E 621. Použití v kuchyni: Na rožněné všech druhů mas, do omáček, gulášů, poma...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Tandoori masala (50g)

Tandoori masala - indická směs koření Vzhled a barva: sypká směs červenohnědé barvy Složení: sůl (max.40%), glutaman sodný, koriandr, česnek, zázvor, chilli, římský kmín Použití v kuchyni: marinování kuřecího, vepřového, jehněčího masa, zeleninové pokrmy, do bílého jogurtu jako marináda na kuře Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Garam masala (50g)

Garam masala Popis: pikantní směs koření indické kuchyně Vzhled a barva: sypká žluto-zelená směs koření Složení: koriandr, chili mleté, kmín římský, černý pepř, skořice, bobkový list, muškátový ořech, hřebíček Použití v kuchyni: zelenina, ryby, rýže, drůběž, pokrmy připravované na jehle, dochucení jogurtu Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Kebab (50g)

Kebab Popis: směs koření turecké a arabské kuchyně Vzhled a barva: sypká oranžovohnědá směs koření Složení: sůl 47%, paprika sladká, česnek, cibule, glukóza, glutaman sodný E621, oregano, koriandr, rozmarýn, chilli, pepř černý, kmín, muškátový ořech, řepkový olej, barvivo paprikový extrakt Použití v kuchyni: pro grilovaná nebo na rožni pečená jídla, jehněčí, hovězí, kuřec...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Arabica gril (50g)

Arabica gril - kořenící směs kávové chuti a vůně Vzhled a barva: sypká směs hnědé barvy Složení: mletá káva (31%), jedlá sůl (max.15%), římský kmín, kvasnicový hydrolyzát, chilli, cibule Použití v kuchyni: Na grilovaná masa, marinování Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Libeček (50g)

Libeček Použitá část rostliny: sušené listy Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu. Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. ...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK