Profikoreni kardamom cely 100g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni kardamom cely 100g jsme na našem vyhledávači našli 60 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni kardamom cely 100g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Kardamom celý (100g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (100g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (100g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (500g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (50g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (200g)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom zrno (100g)
Kardamom zrno Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom mletý (100g)
Kardamom mletý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; ...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (500g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (50g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (200g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý (1 Kg)
Kardamom celý Vzhled: sušené, téměř zralé plody Kardamovníku obecného (Elettaria cardamomum (L.) Maton var. miniscula Burkill) Barva: tobolky mají barvu od světle zelené až po intenzivně zelenou Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20....
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (1 Kg)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (1 Kg)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (5 Kg)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (200g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (500g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (50g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (100g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Fenykl celý (100g)
Fenykl celý Použitá část rostliny: plody Fenyklu obecného Vzhled a barva: protáhlá semena zelené až světle hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce štiplavá vůně, nasládlá chuť Použití v kuchyni: Ve francouzské a italské kuchyni, k dokořenění chleba, cukrovinek, sladkého pečiva, k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, sa...
Více informacíProfikoření - Kmín celý (100g)
Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 dru...
Více informacíProfikoření - Koriandr celý (100g)
Koriandr celý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kuličky, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Pochází z...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (100g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Jalovec celý (100g)
Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: J...
Více informacíProfikoření - Hřebíček celý (100g)
Hřebíček celý Použitá část rostliny: sušené květy hřebíčkovce vonného Vzhled a barva: barva červenohnědá. Počet kusů: v 10g cca 100 ks hřebíčku Chuť a vůně: charakteristická kořeněná, hořkavá chuť, intenzivní aromatická vůně Použití v kuchyni: při kořenění sladkých pokrmů, rýže a masových jídel. Do sušenek, kompotů, pečiva, svařeného vína, k dochucení hovězí omáčky, šunky...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (100g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Zázvor sušený celý (100g)
Zázvor sušený celý Použitá část rostliny: oddenek Vzhled a barva: kousky nepravidelného tvaru a velikosti, žlutá až žlutohnědá barva Vůně a chuť: aromatická, slabě nasládlá vůně, palčivá, ostrá, kořenná chuť Objem: cca 350g zázvoru celého odpovídá objemu v nádobě 1 L Použití v kuchyni: Do pečiva, k masu, do omáček, ke guláši, do piva a limonád. Historie a současnost: Záz...
Více informacíProfikoření - Jalovec červený celý (100g)
Jalovec červenoplodý celý Jalovec jako jediný jehličnan poskytuje koření, a to plody zvané jalovčinky. Tento druh jalovce je blízce příbuzný s jalovcem obecným rostoucím v Česku. Jalovec červenoplodý jehož původ je v Řecku, vyrůstá především v oblastech se středomořským klimatem. Typickou lokalitou je Portugalsko, Španělsko, Balkán a také Maroko. Latinský název: Juniperus...
Více informacíProfikoření - Pepř červený celý (100g)
Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...
Více informacíProfikoření - Římský kmín celý (100g)
Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Muškátový květ celý (100g)
Muškátový květ celý Použitá část rostliny: sušený míšek ze semene muškátovníku vonného Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene je muškátový květ. Vzhled a barva: zlatavě žlutý až hnědý Vůně a chuť: sladce koř...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (100g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech celý (100g)
Muškátový ořech celý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: vysuše...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (100g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (100g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (100g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (100g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Kurkuma kořen sušený celý (100g)
Kurkuma kořen celý (Curcuma longa) Kurkuma je známá už tisíce let. Říká se jí také indický šafrán, protože ve středověku nahrazovala drahý šafrán. Kurkuma je oddenek kurkumovníku dlouhého, který patří do čeledi zázvorovitých. Tyto oddenky se sbírají každý rok a používají se buďto čerstvé nebo se melou na prášek. Právě tento žlutooranžový prášek dodá pokrmům správnou barv...
Více informacíProfikoření - Heřmánek pravý květ celý (100g)
Heřmánek květ Popis: jednoletá léčivá bylina rozšířená v Evropě, Asii, Severní Americe a Austrálii Použitá část rostliny: sušený květ Užívá se při: nadýmání kašli, nachlazení nespavosti bolestivé menstruaci křečích trávícího traktu zánětu močových cest kožních vyrážkách spáleninách vymývání očí při očních zánětech snižuje bolest brání tvoření jizev stavech nervozity a n...
Více informacíProfikoření - Rakytník řešetlákový plod celý (100g)
Rakytník řešetlákovitý - Hippophae rham. fructus Charakteristika: je rostlina, opadavá dřevina tvořící keře nebo malé stromy s nažloutlými květy a oranžovými plody. Chuť: od kyselé přes hořkou až nasládlou Má 10x více vitamínu C než pomeranč a mnoho dalších léčivých látek. Účinky: zlepšení imunitního sytému zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu má blahodárný vli...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (50g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (200g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (500g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (1 Kg)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (5 Kg)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (10 Kg)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Kari Madras (100g)
Kari Madras Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: koriandr, sůl, římský kmín, česnek, pískavice, kurkuma, sladká paprika, chilli, skořice, hořčice černá, ...
Více informacíProfikoření - Kari thajské (100g)
Kari - thajský typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: paprika sladká, kurkuma, koriandr mletý, chilli mleté, česnek mletý, směs přírodního koření (hořč...
Více informacíProfikoření - Koriandr mletý (100g)
Koriandr mletý Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: mletá semena, barva bronzová do hněda Vůně a chuť: aromatická vůně, charakteristická lehce hořká, ostrá chuť Použití v kuchyni: Tvoří složku gruzínské a latinskoamerické kuchyně, je obsažen v Kari, hodí se do nakládané zeleniny a hub, při pečení, uzení masa, do omáček, chleba a likérů. Historie a současnost: Poc...
Více informacíProfikoření - Hrách zelený loupaný celý (25 Kg)
Hrách zelený celý loupaný Hrách je důležitá luštěnina plná vitamínů a minerálních látek. Tato luštěnina původem ze středomoří, patří k nejstarším doloženým rostlinám pěstovaným v Čechách. Vzhled a barva: světle zelená až olivová zrna Použití v kuchyni: do polévek, salátů, na přípravu kaše, pyré. Vhodné jako příloha k uzeninám. Často využíván ve vegetariánské kuchyni. Pře...
Více informacíProfikoření - Hrách zelený loupaný celý (5 Kg)
Hrách zelený celý loupaný Hrách je důležitá luštěnina plná vitamínů a minerálních látek. Tato luštěnina původem ze středomoří, patří k nejstarším doloženým rostlinám pěstovaným v Čechách. Vzhled a barva: světle zelená až olivová zrna Použití v kuchyni: do polévek, salátů, na přípravu kaše, pyré. Vhodné jako příloha k uzeninám. Často využíván ve vegetariánské kuchyni. Pře...
Více informacíProfikoření - Káva zelená mletá (100g)
Zelená káva mletá 100% Arabica Chuť: chuť zelené kávy je mírnější, často se porovnává se zeleným čajem, ale přesto obsahuje stejné množství kofeinu jako malá černá káva Kyselost: nízká Složení: zelená káva se vyznačuje nejen nízkým obsahem kalorií a malým množstvím uhlohydrátů, ale také obsahem vitamínů B, včetně kyseliny listové a cenných prvků: zinek, hořčík, draslík, v...
Více informacíProfikoření - Pepř černý drcený (100g)
Pepř černý drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Darjeeling - černý čaj (100g)
DARJEELING - černý čaj Vysoce ceněný černý čaj z oblasti Dárdžiling ze Západního Bengálska ve východní Indii. Vzhled: hnědočerné lístky Chuť a vůně: muškátová chuť a nádherná vůně díky jedinečné kombinaci chladného, mlhavého podnebí, nadmořské výšky, srážek, terénu a kvality půdy a ovzduší Zpracování: Vlivem podnebí a vysokých nadmořských výšek keře nerostou po celý rok. ...
Více informacíProfikoření - Pepř guinejský - rajské zrno (100g)
Pepř guinejský (Aframomum melegueta) neboli aframon rajské zrno, pepř malaguinejský, guinejská zrnka či guinejský kardamom Chuť a vůně: štiplavá chuť podobná černému pepři s náznaky citrusů Popis: aframon rajské zrno je vytrvalá rostlina z čeledi zázvorkovitých, která roste podél západního pobřeží Afriky. Dosahuje výšky asi 1,5 metru. Květy jsou trubkovité, vyvíjejí se z ...
Více informacíProfikoření - Matcha prášek, zelený čaj (100g)
Matcha - zelený čaj Čaj matcha je jednou z japonských specialit, původem z Číny, kde obliba tohoto čaje postupně opadala. Dnes je matcha pěstována a zpracována v nejrůznějších asijských zemích. Jedná se o druh zeleného čaje, který se získává z nejjemnějších listů. Tento čaj poprvé používali buddhističtí mniši. Po příchodu do Japonska, ve 12. století, se používal výhradně ...
Více informacíZdravoslav Mák modrý celý ČR 1000 g
Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí. Vynikající fyzické vlastnosti. Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou b...
Více informacíZdravoslav Mák modrý celý ČR 500 g
Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí. Vynikající fyzické vlastnosti. Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou b...
Více informacíZdravoslav Mák modrý celý ČR 5 Kg
Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí. Vynikající fyzické vlastnosti. Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou b...
Více informacíPodobné fráze: kardamom cely 10g | kardamom cely 100 g | kardamom cely 500 g | kardamom cely 15 g | profikoreni pepr kampotsky bily cely 100g | profikoreni muskatovy kvet cely 100g | profikoreni pepr kampotsky cerny cely 100g | profikoreni rimsky kmin cely 100g | profikoreni kurkuma koren cely 100g | profikoreni jalovec cerveny cely 100g | profikoreni pepr cerveny cely 100g | profikoreni hermanek pravy kvet cely 100g | profikoreni muskatovy orech cely 100g | profikoreni bobkovy list cely 100g | profikoreni kurkuma koren suseny cely 100g | profikoreni pepr zeleny cely 100g | profikoreni zazvor suseny cely 100g | kardamom cerny cely 50g | kardamom cerny cely 1kg | kmin cely 100g 100g | kardamom cely zeleny 15g | kardamom cely 10g gresik | kardamom bio cely 40 g sonnentor | kardamom cerny cely 500g | kardamom cerny cely 200g | sonnentor bio kardamom cely 40g | kardamom cely gresik valdemar | gresik kardamom cely 10 g | sonnentor kardamom bio cely 40 g | gresik koreni kardamom cely 10g | kardamom cely 40 g bio sonnentor | gresik kardamom cely 10g | allnature kardamom cely 50 g | gresik kardamom cely 15 g | sanusvia kardamom cely bio 22g