Polevky edice apetit paperback
Pro vyhledávací frázi Polevky edice apetit paperback jsme na našem vyhledávači našli 55 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Polevky edice apetit paperback trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Polévky
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
Více informacíPolévky
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & z...
Více informacíPolévky
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno d...
Více informacíPolévky (Edice Apetit)
<p></p><p> Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.</p> <p> První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.</p> <p> Pečlivě vybrané a redaktorkami Ape...
Více informacíSváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
<p></p><p> Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové ...
Více informacíPolévky (978-80-904675-1-4)
Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené r...
Více informacíMleté maso (Edice Apetit)
<p>První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připraven...
Více informacíBez masa (Edice Apetit)
<p>Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vys...
Více informacíTěstoviny (Edice Apetit)
<p></p><p> Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. </p> <p> Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, ...
Více informacíVegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
<p></p><p> Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.</p> <p> V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi...
Více informacíSýry (Edice Apetit)
<p></p><p> Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.</p> <p> V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný her...
Více informacíRýže (Edice Apetit)
<p></p><p> V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.</p> <p> Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úp...
Více informacíBylinky (Edice Apetit)
<p></p><p> Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí,<br /> tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům<br /> dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů<br /> vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, ch...
Více informacíKoření (Edice Apetit)
<p></p><p> Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru.</p> <p> V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantněj...
Více informacíMrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
<p>Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a ...
Více informacíKuchařka pro singles (Edice Apetit)
<p>Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma. Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna...
Více informacíKoření (Edice Apetit) - 22x25 cm, Sleva 53%
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit!. Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, ...
Více informacíVegetariánská kuchařka edice Apetit
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polév...
Více informacíRyby a plody moře (Edice Apetit), 1. vydání
<p></p><p> Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, <strong>Ryby a plody moře</strong>, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.</p> <p> Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s ryb...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
<p>Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a...
Více informacíPolévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
<p></p><p> Sepsali jsme pro vás <strong>150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa</strong>. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete <strong>klasické</strong> i <strong>moderní</strong> verze polévek, <strong>krémové<...
Více informacíHonzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
<p></p><p> Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí hou...
Více informacíStudené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
<p>Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti, studené polévky, tradiční jídla ze syrového masa a ryb nebo omáčky bez vaření. Příprava receptů je tak snadná, že většinou nemusíte zapnout sporák nebo troubu. Díky knize už nikdy nebudete...
Více informacíKrok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
<p></p><p> Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.</p> <p> Uvnitř najdete:</p> <ul> <li> neotřelé recepty od polévek po dezerty</li> <li> do detailů popsané návody</li> <li> postupové fotky</li> <li> tipy a fígle odkoukané od...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden - 21,6x24,6
V0237820 Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nej...
Více informacíPolévky (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídeln&i...
Více informacíBrambory - redakce časopisu Apetit
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit **Brambory,** vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo tře...
Více informacíDrůbež - redakce časopisu Apetit
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit** Drůbež **právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuc...
Více informacíApetit Ryby a plody moře - neuveden
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně př...
Více informacíThe Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
<p></p><p> Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.</p> <p> Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otis...
Více informacíRyby a plody moře
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Více informacíRyby a plody moře
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, **Ryby a plody moře**, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně ...
Více informacíRyby a plody moře (978-80-87575-00-0)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprv...
Více informacíVegetariánská kuchařka
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky...
Více informacíVegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snída...
Více informacíVegetariánská kuchařka
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a pře...
Více informacíTěstoviny 150 nejlepších receptů (978-80-87575-85-7)
Kniha - Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstoviny - 236 stran, česky Nová kuchařka z edice The Best of Apetit obsahuje 150 skvělých receptů na těstovinyEdice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připrav...
Více informacíSýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...
Více informacíMleté maso (978-80-88409-63-2)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi...
Více informacíSýry (978-80-87575-12-3)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný ...
Více informacíTěstoviny 150 nejlepších receptů
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho,...
Více informacíDrůbež (978-80-87575-04-8)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale dík...
Více informacíBrambory (978-80-904675-8-3)
Kniha - autor redakce časopisu Apetit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramboro...
Více informacíKoření (978-80-87575-48-2)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razant...
Více informacíHonzo, vstávej!
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sla...
Více informacíKoření
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, bady...
Více informacíKoření
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriand...
Více informacíBylinky (Edice Apetit) - neuveden
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a v...
Více informacíSváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
Anotace: 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na c...
Více informacíDrůbež (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit<strong> Drůbež </strong>právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky...
Více informacíBrambory (Edice Apetit), 1. vydání - redakce časopisu Apetit
<p></p><p> Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit <strong>Brambory,</strong> vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.</p> <p> Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové po...
Více informacíFrancouzská kuchařka
Jana ZachováPolévky, předkrmy, zelenina, jídla s masem, ryby, drůbež, sýryVPK, edice ApetitKniha, čeština, 62 stran
Více informacíRecepty z vepřového masa
Pavla Michňová; Luboš BártaPolévky, kotlety, krkovička, řízky, plec, mleté maso, zabíjačkové hody, guláše,VPK 2004, edice ApetitKniha, čeština, 62 stran
Více informacíBez masa - neuveden - 22x25 cm, Sleva 60%
Edice Apetit. Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryb...
Více informacíPodobné fráze: moucniky edice apetit | kolace edice apetit | cokolada edice apetit | bylinky edice apetit | testoviny edice apetit | edice apetit bez masa | mlete maso edice apetit | polevky miniedice apetit neuveden | syry edice apetit redakce casopisu apetit | dorty edice apetit redakce casopisu apetit | party edice apetit apetit redakce casopisu | party edice apetit redakce casopisu apetit | ryby edice apetit redakce casopisu apetit | ryze edice apetit redakce casopisu apetit | apetit syry edice apetit neuveden | kolace edice apetit neuveden | bylinky a koreni edice apetit | kolace edice apetit broz | jaro kucharka z edice apetit | vanoce kucharka z edice apetit 10 | podzim kucharka z edice apetit | bez masa edice apetit neuveden | nejlevnejsi vanoce edice apetit | ryze kucharka z edice apetit 18 | brambory edice apetit broz | rychle vecere edice apetit | maso edice apetit knihy vazane | testoviny edice apetit neuveden | syry kucharka z edice apetit 15 | dorty a dezerty edice apetit | maso edice apetit neuveden | slane peceni edice apetit | cokolada edice apetit neuveden | maso kucharka z edice apetit 3 | bylinky edice apetit neuveden