Jbl propond winter s 0 6 kg

Nalezeno 4 produkty

JBL ProPond Spring S - 4,2 kg

- Hlavní krmivo se správným poměrem proteinů a tuků 3:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat. - S lososem, sójou, pšenicí, špenátem a řasou spirulina pro silné a zdravé koi (při teplotě vody 10-20 °C). - Velikost krmiva S (3 mm) pro ryby 15-35 cm. - Plovoucí krmivové plátky s 25 % proteinů, 8 % tuku, 3 % vlákniny a 8 % hrubého popela. - Krmivové ...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

JBL ProPond Spring S - 8,4 kg

- Hlavní krmivo se správným poměrem proteinů a tuků 3:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat. - S lososem, sójou, pšenicí, špenátem a řasou spirulina pro silné a zdravé koi (při teplotě vody 10-20 °C). - Velikost krmiva S (3 mm) pro ryby 15-35 cm. - Plovoucí krmivové plátky s 25 % proteinů, 8 % tuku, 3 % vlákniny a 8 % hrubého popela. - Krmivové ...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

JBL ProPond Spring S - 1,1 kg

- Hlavní krmivo se správným poměrem proteinů a tuků 3:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat. - S lososem, sójou, pšenicí, špenátem a řasou spirulina pro silné a zdravé koi (při teplotě vody 10-20 °C). - Velikost krmiva S (3 mm) pro ryby 15-35 cm. - Plovoucí krmivové plátky s 25 % proteinů, 8 % tuku, 3 % vlákniny a 8 % hrubého popela. - Krmivové ...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

JBL ProPond Spring S - 2,1 kg

- Hlavní krmivo se správným poměrem proteinů a tuků 3:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat. - S lososem, sójou, pšenicí, špenátem a řasou spirulina pro silné a zdravé koi (při teplotě vody 10-20 °C). - Velikost krmiva S (3 mm) pro ryby 15-35 cm. - Plovoucí krmivové plátky s 25 % proteinů, 8 % tuku, 3 % vlákniny a 8 % hrubého popela. - Krmivové ...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK