Cukrovi edice apetit apetit

Pro vyhledávací frázi Cukrovi edice apetit apetit jsme na našem vyhledávači našli 225 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrovi edice apetit apetit trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 225 produktů

Můj zápisník receptů (Edice Apetit)

<p>Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i spoustu užitečných rad, jež se vám budou při vaření hodit, a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vánoce (978-80-87575-03-1)

Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Desátá kuchařka Vánoce z Edice Apetit nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jediná kniha, kterou od teď budete na Vánoce potřebovat. Recepty můžete připravovat od Adventu až po Štěpána. Pečte s námi cukroví, míchejte horké nápoje a likéry pro předvánoční čas, vyrábějte jedlé dárky nebo slavnostní menu pro Štědrý ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Čokoláda (Edice Apetit)

<p>24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přes...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rychlé večeře (Edice Apetit)

<p></p><p> Dokážeme vám, že uvařit skvělou teplou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne! Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychlé večeře, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi vše od sytých polévek, které nahradí hlavní chod, přes bleskové těstoviny, pokrmy z jednoho hrnce či pánve až po pomazán...

Více informací
Dostupnost: skladem

Těstoviny (Edice Apetit)

<p></p><p> Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. </p> <p> Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jahody (Edice Apetit)

<p>Nová kuchařka z edice Apetit - Jahody je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. Jahody jsou zkrátka božské. Omamně voní, jsou šťavnaté, sladké a nádherné na pohled. Už to je předurčuje k tomu, že je budou milovat davy. Navíc existuje tolik možností, jak si jahody užít! Naše kuchařka...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)

<p></p><p> Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.</p> <p> V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Luštěniny (Edice Apetit)

<p></p><p> Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020.<br /> <br /> Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařce se luštěniny jistě probojují na špičku žebříčku vašich oblíbených su...

Více informací
Dostupnost: skladem

Saláty (Edice Apetit)

<p></p><p> Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit<strong> Saláty </strong>vám nabídne 150 receptů.</p> <p> Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami.</p> <p> Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i vydatné a přitom zdravé. Staňte se mistrem salátové kuc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bleskové dezerty (Edice Apetit)

<p></p><p align="left" dir="ltr"> Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou spoustu sladkých receptu, které zvládnete poipravit doslova v rekordním ease.</p> <p align="left" dir="ltr"> <br /> Máte rádi sladké, milujete omamnou vuni linoucí se...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mleté maso (Edice Apetit)

<p>První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připraven...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévky (Edice Apetit)

<p></p><p> Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.</p> <p> První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.</p> <p> Pečlivě vybrané a redaktorkami Ape...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sýry (Edice Apetit)

<p></p><p> Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.</p> <p> V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný her...

Více informací
Dostupnost: skladem

Slané pečení (Edice Apetit)

<p></p><p> Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a r...

Více informací
Dostupnost: skladem

Koření (Edice Apetit)

<p></p><p> Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru.</p> <p> V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantněj...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rýže (Edice Apetit)

<p></p><p> V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.</p> <p> Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úp...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bez masa (Edice Apetit)

<p>Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vys...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bylinky (Edice Apetit)

<p></p><p> Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí,<br /> tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům<br /> dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů<br /> vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, ch...

Více informací
Dostupnost: skladem

Latinská Amerika (Edice Apetit)

<p></p><p> Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek - kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.</p> <p> V kuchařce tak najdete přes 100 receptů - to nejlepší ze žhavé kuchyně Mexika, recepty na argentinská grilovaná masa a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Moučníky (Edice Apetit)

<p></p><p> Kniha<strong> Moučníky </strong>obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol:</p> <p> Recepty od babičky,<br /> Bábovky &amp; chlebíčky,<br /> Buchty na plech,<br /> Muffiny &amp; Cupcaky,<br /> Ovocné moučníky...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro singles (Edice Apetit)

<p>Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma. Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zavařování (Edice Apetit) - Katka Švejdová

<p></p><p> Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.</p> <p> V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.</p>...

Více informací
Dostupnost: skladem

Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)

<p>Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařka pro děti (Edice Apetit)

<p></p><p> Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána.</p> <p> Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130 novými nápady a recepty. Najdete mezi nimi nejen dětskou klasiku, jako jsou těstoviny č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Snídaně a svačiny (Edice Apetit)

<p></p><p align="left" dir="ltr"> S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smo...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Knedlíky, noky &amp; omáčky (Edice Apetit)

<p>Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky… Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky &amp; omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml., vychází 23. 9. 2021. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)

<p>Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. </p><p> Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, zádrhel nastává, pokud se zeptáte: Čím t...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Koření (Edice Apetit) - 22x25 cm, Sleva 53%

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit!. Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bon appétit!. aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.

Více informací
Dostupnost: skladem

Ryby a plody moře (Edice Apetit), 1. vydání

<p></p><p> Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, <strong>Ryby a plody moře</strong>, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.</p> <p> Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s ryb...

Více informací
Dostupnost: skladem

Slané pečení (Edice Apetit) - neuveden - 21,6x24,6

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů.. Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte ta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii (Edice Apetit)

<p>Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit, a osvědčené tipy, jak vařit více zeleniny a luštěnin i jak na talíř dostat nové či neotřelé suroviny. V knize najdete nejrůznější snídaňové kaše, svači...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

<p></p><p style="text-align:justify;"> Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.</p> <p style="text-align:justify;"> V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsící...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jablka a hrušky - 100 receptů z nejoblíbenějšího ovoce (Edice Apetit)

<p> Známé pořekadlo praví, že jablka se nemají míchat s hruškami. Časopis Apetit ale přesně to udělal a vyšla z toho nápaditá kuchařka Jablka a hrušky, která je plná sladkých i slaných receptů z nejoblíbenějšího ovoce. ***** V knize najdete více než 100 receptů na oblíbené koláče, štrúdly a teplá sladká jídla, ale i mnoho nové inspirace včetně té slané. Hrušky a ja...

Více informací
Dostupnost: skladem

Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)

<p></p><p> Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit.</p> <p> Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)

<p></p><p> Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.</p> <p> Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a s...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

<p>Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bon appetit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

<p></p><p> Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní!</p> <p&g...

Více informací
Dostupnost: skladem

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)

<p></p><p> Sepsali jsme pro vás <strong>150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa</strong>. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete <strong>klasické</strong> i <strong>moderní</strong> verze polévek, <strong>krémové<...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecíh...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

<p></p><p> Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.</p> <p> Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a z...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)

<p></p><p> Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič

<p>Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. </p><p> Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupe...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit sezona LÉTO - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny (Edice Apetit)

<p>Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabul...

Více informací
Dostupnost: skladem

Líná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)

<p>Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Je jí Líná kuchařka, která ušitá na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili a přepsali tak, abyste v kuchyni nestrávili věčnost a s jejich přípravou měli výrazně méně práce. Zkrátka minimum úsil...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sezónní recepty ZIMA - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery (Edice Apetit)

<p>Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepsˇi´, co ma´te ve spi´zˇi a co nabi´zeji´ zimni´ trhy i supermarkety! Ve cˇtvrte´m di´lu sezonni´ rˇady kucharˇek z kuchyneˇ cˇasopisu Apetit najdete vi´ce nezˇ 100 receptu°...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood (Edice Apetit)

<p>S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktické tipy na rychlé obědy, které zvládnete uvařit během hektického pracovního týdne i zábavou nabitého víkendu. V knize najdete rychlovky uvařené do třiceti minut, syté saláty i nápady do krabičky s sebou do práce. Poradíme vám, co př...

Více informací
Dostupnost: skladem

Krok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)

<p></p><p> Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.</p> <p> Uvnitř najdete:</p> <ul> <li> neotřelé recepty od polévek po dezerty</li> <li> do detailů popsané návody</li> <li> postupové fotky</li> <li> tipy a fígle odkoukané od...

Více informací
Dostupnost: skladem

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

<p>V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připra...

Více informací
Dostupnost: skladem

Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)

<p></p><p> Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky &amp; knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí hou...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden - 21,6x24,6

V0237820 Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nej...

Více informací
Dostupnost: skladem

Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)

<p>Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti, studené polévky, tradiční jídla ze syrového masa a ryb nebo omáčky bez vaření. Příprava receptů je tak snadná, že většinou nemusíte zapnout sporák nebo troubu. Díky knize už nikdy nebudete...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit Koláče - neuveden - 22x25

První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů. První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Party - redakce časopisu Apetit

Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit, **Party**, vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům jsme přidaly další - ty nejlepší, které se jsme v redakci Apetitu objevily - a tak vznikla kuchařka plná zajímavých receptů na jednohubky, dipy, chlebíčky, utopence, řízečky, pečená žebra, tataráky, poháry až po drinky a dětské dorty....

Více informací
Dostupnost: skladem

Koláče - redakce časopisu Apetit

První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořecho...

Více informací
Dostupnost: skladem

Brambory - redakce časopisu Apetit

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit **Brambory,** vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo tře...

Více informací
Dostupnost: skladem

Grilování - redakce časopisu Apetit

**Grilování **je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy** Kateřina Švejdová **je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Apetit Maso - neuveden

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách ? vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami.. V tomto Apetitu naleznete: Hovězí a telecí maso Vepřové maso Jehněčí a kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka a uzené maso Grilování Omáčky a knedlíky Na nákupu a v k...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů
1 2 3 4
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK